Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Fashion Designer Show Brno, Extrem Food Night, Maniak, Loopers a barmanská soutěž

Co takhle vyjít z komfortu? Zajít si na vysokoškolskou párty, i když nestudujete. A co takhle ochutnat žábu nebo si pořídit netradiční módní kousek od českého návrháře? Tento týden jsou vám hvězdy nakloněny, protože všechno tohle je možné.

Ať už jste školou povinní nebo na, tak přijďte odstartovat semestr na tradiční Zahajovací párty semestru, která se bude konat v pondělí 18. února v Sono Centru. Pokud nestihnete tuhle, tak Open semestr party je na Flédě v úterý 18. února.

Raper Maniak pokřtí na Flédě v pátek 21. února svoji nejnovější desku Ach Ano III: Ballerbyn společně s dalšímí hosty, jako jsou například Protiva, Black Angelika a další.

Cabaret des Pechés láká v sobotu 22. února na noc plnou létajících láhví a skvělých koktejlů, které v rámci soutěže a celodenní show Flair Competition, namíchají ti nejlepší flair barmani z České republiky a zahraničí. Flair je umělecká forma barmanského stylu práce, je to souhra efektivnosti se stylem. 

Fashion Designer Show Brno propojuje návrháře, nákupčí a fanoušky módy při příležitosti oslavy a podpory české módní scény. Vytváří prostor pro současné návrháře a značky, aby představili svoje produkty tradiční cestou na módním molu. Tak se přijde inspirovat v sobotu 22. února na Starou radnici.

Loopers alias Khazar Hamidian je nizozemský DJ, který se inspiruje taneční elektronickou hudbou a housem. V roce 2012 vydal EP Loopers a o rok později EP Propaganda. Na Flédě vystoupí v sobotu 22. února.

Večer plný nevšedních chutí a zážitků nabídne v neděli 23. února Extrem Food Night v Klubu cestovatelů. Navštěvníci se mohou těšit na šestichodové menu s žabími stehýnky, pečenými šneky, krokodýlím filé, hadím masem, durianem a praženými červy s česnekem.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Tipy na týden, kultura, Brno, soutěž, Fléda, Black Angelika, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Fashion Designer Show Brno, Extrem Food Night, Maniak, Loopers a barmanská soutěž  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.