Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brněnští středoškoláci nacvičili unikátní kabaretní představení, chtějí podpořit Ježíškova vnoučata

Pobavit diváky, poděkovat škole a učitelům a pomoci dobré věci. Studenti Střední Školy umělecko-manažerské v Brně (SŠUM) se rozhodli nacvičit představení spojující dvě katedry jejich školy - hudební a dramatickou - v kabaretním duchu. Výtěžek z představení SŠUMLESQUE, jehož premiéru uvidí diváci v pondělí 3. února od 18 hodin, navíc pomůže vybraným seniorům v rámci projektu Ježíškova vnoučata.

Show plná lásky, alkoholu, žen a dramatu

Za představením stojí studenti hudební a dramatické katedry SŠUM. „Studenti třetího ročníku si na představení dali velmi záležet, stálo je to spoustu dřiny a času," prozradila jedna z organizátorek Sarah Plachá.

Kabaretní show SŠUMLESQUE je podle ní mix scének a hudby. „Dalo by se říci, že se jedná o program na bázi přiblíženému muzikálu. Nepůjde však o běžné školní představení, spíše o znázorněné spojení dvou uměleckých odvětví, které se na naší škole vyučuje," doplňuje Plachá.

Peníze půjdou Ježíškovým vnoučatům

Představení se v premiéře odehraje v nově otevřeném Cabaret des Péchés v pondělí 3. února od 18 hodin. Výtěžek z akce přitom poputuje na dobrou věc. „Výtěžek z události věnujeme vybranému seniorovi, chtěli bychom podpořit projekt Českého rozhlasu Ježíškova vnoučata,“ uzavřela Plachá. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SŠUMLESQUE

Štítky SŠUMLESQUE, kabaret, střední škola umělecko-manažerská, ježíškova vnoučata, cabaret des péches, představení, Ježíšek, Brno, Český rozhlas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnští středoškoláci nacvičili unikátní kabaretní představení, chtějí podpořit Ježíškova vnoučata  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.