Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Vladivojna La Chia, cestovatelský deník, Future Gate, slovenský stand-up, ATMO Music a mistři pánského striptýzu

Co vás nejvíce zaujme při výběru partnera? Dobrodružné vyprávění, vypracované tělo, krásný hlas, smysl pro humor nebo vědomosti? Partnera vám bohužel nedohodím, ale pokud vám něco u toho aktuálního chybí, tak si to můžete užít externě alespoň na některé z blížících se akcí.

Cestovatel Tomáš Vejmola alias Tomík na cestách vyrazil s tuktukem z Thajska přes půl světa až na Moravu! Tuktuk je thajská tříkolka, kterou si pořídil v Thajsku a vydal se na roční cestu přes přes Thajsko, Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko, Bulharsko, Srbsko, Maďarsko a Slovensko, až jej přesně do roka a do dne dotlačil na Moravu. O tom, že to jde, když se chce, jak zvládnou těžké situace, nebo jaký to je být sám jeden rok na dobrodružné cestě a mnoho barvitých historek plných neskutečných situacích, útěků před slonem, příšerných Indů ale i nádherného Íránu vám Tomík povykládá v pondělí 3. února v Expediční klubovně.

Vladivojna La Chia se svou doprovodnou kapelou 4Trio zahrají ve středu 5. února v Kabinetu Múz průřez z Vojniny tvorby a zhudebněných básní Anny Barkovové. Koncerty jsou výjimečné svou živelností a pestrostí.

Sedmý ročník sci-fi festivalu Future Gate ovládne neonový svět cyberpunku. Největší český festival sci-fi filmů a kultury se přesune ve středu 5. února z Prahy do brněnské Hvězdárny a planetária a do Kina Art a bude trvat až do neděle 9. února. Sedmý ročník festivalu kromě premiérových snímků, klasiky a dokumentů přinese nově i soutěž žánrových novinek. Výchozím tématem filmové přehlídky je „svoboda“, vizuálním prostředkem k jejímu zobrazení se stane populární subžánr sci-fi: „cyberpunk“.

ATMO Music vyrážejí po roční koncertní pauze na tour s živou kapelou v rámci které vystoupí i v brněnském Metro Music Baru ve čtvrtek 6. února.

Silné Reči stand-up comedy show je zárukou toho, že vás čekají dvě hodiny plné zábavy - i když slovenské a trošku ostřejší. Ostřílení komici ale i vycházející hvězdy slovenské komedie se postarají o to, že v pátek 7. února odejdete z představení s úsměvem na tváři.

Světová elita pánského striptýzu opět v Brně! A do vystoupení dají zřejmě všechny své dovednosti a předvedou to nejlepší, jelikož se jedná rovnou o Mistrovství světa v pánském striptýzu. Pokud oceníte vypracovaná mužská těla, tak se přijďte pokochat v pátek 7. února Zoner Bobyhall.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Vladivojna la Chia, Tomík na cestách, Future Gate, tipy, ATMO music, Silné reči, striptýz, festival, Thajsko, Írán, Morava, Indie, Turecko, Myanmar, Bulharsko, Nepál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Vladivojna La Chia, cestovatelský deník, Future Gate, slovenský stand-up, ATMO Music a mistři pánského striptýzu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.