Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Nastavení mysli ve Scale, Africké trhy, cestovatelská přednáška o Americe, Stand-up v Metru a retro Millenium party v Sonu

Řekl vám někdy někdo, že něco nedokážete? A kousli jste se a zvládli to nebo jste se naopak vzdali? Tento týden bude o tom, že vše o tom, jak si nastavíte mysl. Uvidíte, že zvládnout se dá všechno, projít kus Ameriky nebo bavit na pódiu dav lidí. A těm nejlepší postačí kousek ovoce, aby si vsugerovali, že jsou třeba v Africe.

Petr Ludwig, autor knihy Konec prokrastinace, bude mít ve Scale v pondělí 27. ledna přednášku na téma Nastavení mysli. O čem bude? Výzkumy ukazují, že lidé mají tendenci podléhat jednomu ze dvou typů myšlení. První vede k depresivním tendencím a neúspěchu. Druhý naopak ke spokojenosti a výrazně lepším výsledkům. Změnou způsobu myšlení lze výrazně ovlivnit život k lepšímu. V osobním životě i v kariéře. 

V úterý 28. ledna se můžete pobavit v Metro Music Baru díky akci Na stojáka. Na této stand-up show vystoupí Tomáš Měcháček, Ester Kočičková, Daniel Čech a Radek Petráš.

Lucie Kutrová se vydala sama pěšky z Mexika do Kanady přes jednu z nejtěžších cest na světě - Pacifickou hřebenovku.  Ročně se na ni vydá několik tisíc lidí, ale dokončí ji asi jen přibližně desetina z nich. Lucie mezi ně patří. O tom bude také její přednáška, kterou si můžete poslechnout ve čtvrtek 30. ledna ve Scale. Před sedmi lety se rozhodla úplně změnit svůj život a odtehdy si plní přání ze svého seznamu všeho, co by chtěla zažít a vyzkoušet. O tom, co všechno zažila, napsala knihu 151 dní Pacifickou hřebenovkou.

Dnes už kultovní G’oldies dostává mladšího sourozence. Akce Millenium nabídne v sobotu 1. února v Sonu aktuální hudbu, videoprojekce videoklipů a zábavu celou noc pod taktovkou DJ Cuba 6.

Africké trhy budou v Brně! Další vydání famářských trhů Virunga s výběrem exotického afrického ovoce a jiných pochutin zavítá opět do Brna, tentokrát do Tržnice Brno u Zelného trhu. Hosté se mohou těšit na farmářské ovoce z Ugandy a Zanzibaru, sušené ovoce vyzrálé na africkém slunci, kávu, oříšky, různé druhy čokolád, čerstvá ovoce z Asie nebo třeba smoothie a limonády z čerstvě lisované šťávy z cukrové třtiny.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky SONO, millenium, Prokrastinace, Na Stojáka, Africké trhy, přednáška, Amerika, Scala, ovoce, Afrika, Petr Ludwig, Brno, retro, Tomáš Měcháček, Ester Kočičková, Radek Petráš, Daniel Čech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN:  Nastavení mysli ve Scale, Africké trhy, cestovatelská přednáška o Americe, Stand-up v Metru a retro Millenium party v Sonu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.