Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA SILVESTRA: Akce na Svoboďáku, roztančená Fléda, Velký Gatsby v Cabaretu, devadesátky v Sonu, prohlídky vily Stiassni a ponovoroční Malalata

Jelikož nás ze začátku týdne čeká silvestrovský večer, tak brněnské kluby chtějí abyste na něj nasbírali energii a následně měli prostor na regeneraci. Takže chtě nechtě tyto tipy budou především o tom, co v Brně na Silvestra. A poctiví čtenáři se na konci dozví tip na závěr týdne.

Přijďte se rozloučit se starým rokem 31. prosince na náměstí Svobody! Letos tu pro vás budou otevřené stánky s gastronomickou nabídkou a připraven bude také hudební program, který ve 21 hodin završí velkolepá světelná show. A pak se můžete vydat na některý ze silvestrovských večírků.

Na Flédě vás čeká nezapomenutelná taneční párty, které bude vévodit DJ Mekki Martin. Můžete se těšit na dvě stage – electronic a world music

Cabaretu des Pechés se ohlédneme dál než za posledním rokem. Zde bude party ve stylu Velký Gatsby. Takže si připravte odpovídající outfit a skvěle zapadnete mezi muzikanty i akrobatky.

A pokud nechcete cestovat v čase až tak daleko, další možností je G’oldies Silvestr ve stylu 80. a 90. let v Sonu. Přijďte sem na silvestrovský večírek ve stylu zlatých let, která nelze zapomenout.

Jestli vás večírky nelákají, tak se vydejte do vily Stiassni, kde bude připravena speciální prohlídková trasa s oživlými výjevy z minulosti, včetně dobových kostýmů. Z tohohle programu vás hlava bolet nebude, a ještě budete mít dobrý pocit ze získání nových znalostí z historie.

A co nás čeká v novém roce? Abychom neusnuli na vavřínech, tak hned v pátek 3. ledna na Flédě v nás rozproudí krev balkánské rytmy pod taktovkou Malalata. Na pomoc jim dorazí Mr. Loco a Troy Savoy.

Ohodnoť článek

Štítky Fléda, Sono, Cabaret des Péchés, Malalata, Stiassni, Svoboďák, styl, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA SILVESTRA: Akce na Svoboďáku, roztančená Fléda, Velký Gatsby v Cabaretu, devadesátky v Sonu, prohlídky vily Stiassni a ponovoroční Malalata  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.