Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Party na Flédě a v Laundry, sváteční Hvězdárna, burleska v Cabaretu, divadelní představení u Bolka nebo krásné výhledy z radniční věže

Pomalu se blíží konec roku a nám nezbývá než slavit a těšit se na nový rok. Stavte se zakřepčit na Flédu, pod rouškou masky se zanořit do Laundry nebo si masky užít z pozice diváka v Cabaretu des Péchés. Na programu má tento víkend i divadelní představení, sváteční hvězdárnu nebo překrásné výhledy z radniční věže.

Máte rádi kostýmy a dobré pivo? Stavte se na Maškarní večírek do Laundry! Do reje masek se můžete zapojit od osmé večerní a zahrát si na krásku či zvíře dle libosti. 

Pokud dáváte spíš přednost sledování převleků, než abyste se v nich promenádovali, zvolte návštěvu Cabaretu des Péchés. Buďte součástí jedinečné divadelní show nabité energií, humorem a nadsázkou, plné tance a akrobacie s prvky kabaretu a burlesky! To vše v podání ryze mužských umělců z The Roosters Theatre.

Spoustu zábavy si můžete přijít užít také do Divadla Bolka Polívky na představení hostujícího DivadlaKomediograf. Manželství v kostce je skvělou příležitostí pro komediální talent dvou skvělých herců Zuzany Kronerové a Oldřicha Navrátila. Oba hrají dvacetileté, když se seznámili na břehu Berounky i sto dvacetileté, když přemýšlejí na lavičce v Beskydech, proč se jim vlastně nepovedlo zakroutit tomu druhému krkem.

S koncem roku souvisí ohlédnutí se zpátky. Co se ohlédnout trošku dál? Třeba na párty ve stylu 80's & 90's v sobotu 28. prosince na Flédě. A navíc je to ideální příležitost, jak vytancovat bramborový salát a cukroví.

Během vánočních svátků se v sobotu 28. prosince od 10 do 18 hodin Hvězdárna a planetárium Brno promění v kratochvilné hřiště plné zábavy pro děti, jejich rodiče, babičky, dědečky… Po celý den budou promítány za zvýhodněné vánoční vstupné 2D projekce pořadů v digitáriu. Malí i velcí si prohlédnou pohyblivé modely brněnských modelářů nebo si zapózují s kosmonautem. Vánoční výzdoba a drobné dárky samozřejmě nebudou chybět.

Poslední víkend roku, v sobotu 28. a v neděli 29. prosince, přichází TIC Brno s neodolatelnou nabídkou pro všechny milovníky chytré zábavy. Po návštěvách po příbuzných vyjděte ven a užijte si šifrovací hry, které je zavedou na věž Staré radnice, do jejich sálů, do Mincmistrovského sklepa a na řadu dalších zajímavých míst.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky Cabaret, party, Laundry, Fléda, hvězdárna, maska, divadelní představení, Bolek Polívka, zábava, burleska, Zuzana Kronerová, Oldřich Navrátil, Divadlo Bolka Polívky, Hvězdárna a planetárium Brno, TIC Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Party na Flédě a v Laundry, sváteční Hvězdárna, burleska v Cabaretu, divadelní představení u Bolka nebo krásné výhledy z radniční věže  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.