Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: MINT market, blešák v Alfě, hiphopové hvězdy v Boby centru, Anna K. v Mahenově divadle, Favál rozezní punkrock a Ty Syčáci Starou pekárnu

Vánocemi už voní celé Brno. Pokud jste podcenili nákup dárků v předstihu, jistě vás potěší blešák v Alfě nebo designový fashion market MINT v Mosilaně. Oslavit Advent můžete také hudebně, i tento víkend bude žánrově velmi rozmanitý a vybrat si můžete od punkrocku na Faválu, přes rock na Staré Pekárně, kde to rozbalí Ty Syčáci, hiphop v Boby nebo Annu K. v Mahence.

Do Vánoc už to je co by kamenem dohodil a vy ještě pořád nemáte nakoupené dárky? Stavte se na bleší trhy do pasáže Alfa. Radost jistě uděláte babičkám, tetičkám i dětem a ještě se můžete po cestě stavit na vánočních trzích na svařák. Tentokrát na vás budou nejrůznější stánky čekat hned dva dny po sobě! 

Pokud byste svým blízkým raději pořídili nějakou designovku a ještě se sami poohlédli po módním veletrhu, zamiřte do Mosilany na MINT market. Tady se o víkendu budete mít možnost seznámit s tuzemskými tvůrci módy i doplňků a vybrat si přesně podle svého vkusu. 

Brno se hudby nebojí. Nebojí se jí ani Stará Pekárna, která vám naservíruje brněnskou kapelu TY SYČÁCI v čele s legendárním Petrem Vášou. V neděli večer zahrají kromě starých pecek i ukázky z nejnovějšího alba "THE TRAMP!" volně navazujícího na album Eldorado!

Ať se mládí vydovádí, a třeba na Favále! Tady se v sobotu rozparádí punkrockový kotel pod značkou hudebního serveru Kids And Heroes Magazine!Letos to bude úplně naposled! Těšit se můžete na The Fialky, Nežfaleš, Supertesla, Baby Secondhand + After: Dj Jenda Peterka. Přijďte hodit bokem nebo čírem!

Uvažovali jste už, jak to může vypadat, když se na jednom pódiu sejdou legendy československé scény v čele s Ektorem, Kalim, Rytmusem, Egem, Separem s DMS a Indy & Wichem? A co když se k nim ještě přidají mladí a draví rapeři, jako Yzomandias, Nik Tendo, Viktor Sheen, Calin společně s krásnou a nespoutanou Simou? Zažijte to na vlastní kůži v sobotu 14. prosince na festivalu Heart of Music v Boby centru.

Hudební hvězda se v neděli rozzáří také v Mahenově dvadle. Sem zamíří fanoušky oblíbená, hudebními kritiky oceňovaná několikanásobná zpěvačka roku, Anna K. se svým akustickým předvánočním turné a se svou kapelou vám představí jak své největší hity, tak i nejnovější písně z jejího úspěšného alba Světlo v akustických aranžích.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky MINT market, Alfa, Rytmus, Indy, Witch, Anna K. Ty Syčáci, The Fialky, Favál, Anna K, Mahenovo divadlo, Vánoce, Brno, pekárna, Nik Tendo, Petr Váša, Viktor Sheen, SIMA Peru, Eldorado, Calin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: MINT market, blešák v Alfě,  hiphopové hvězdy v Boby centru, Anna K. v Mahenově divadle, Favál rozezní punkrock a Ty Syčáci Starou pekárnu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.