Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Slavnosti vína, Guláš fest, párty v šalině, kabaret a koncert pro dobrou věc

Babí léto se vplížilo do Brna s plnou parádou. Tak zajděte na náměstí na skleničku a užijte si jedny z posledních slunečních paprsků, než nás sychravý podzim večer zažene do kaváren, na koncerty nebo třeba do kabaretu.

Brněnští stand-up komici, které znáte z pořadu NaMikrofon, Na Stojáka nebo z pořadu Comedy Club se představí ve středu 18. září v nově otevřeném Cabaret des Péchés

PSH vyrážejí na turné se svým novým albem Debut. Dřív než ho 6. prosince pokřtí v pražském Roxy, vystoupí Vladimir 518, Orion a DJ Mike T. v pátek 20. září na Flédě. Své největší hity okořeněné nejlepšími peckami z čerstvé nahrávky zahrají v rámci svého podzimního turné, které vyvrcholí koncertem v Londýně a silvestrovským mejdanem na Bali.

Kluby už vás nebaví? Tak zkuste v pátek 20. září exkluzivní party v šalině pod taktovkou Malalata! Čekají vás dvě hodiny křepčení na trase Mendlák – konečná – Mendlák. Bar s alko i nealko nápoji samozřejmě pojede také.

Podzim a víno patří k sobě. A Slavnosti vína na náměstí Svobody jsou již tradiční akcí. Od pátku 20. do 28. září se nezapomeňte zastavit na skleničku v centru.

Kulinářská soutěž ve vaření gulášů v tradičních kotlících a kotlinách na otevřeném ohni, Guláš fest, nás čeká v sobotu 21. září v Líšni. Soupeřit budou profi týmy vyhlášených restaurací a amáterští nadšenci dobrého jídla. Jedinečná příležitost ochutnat více než desítku vynikajících gulášů a strávit příjemný den v srdci Líšně. 

Sono Centrum bude v neděli 22. září pořádat benefiční koncert pro podporu onkologicky léčených dětských pacientů, adolescentů a mladých dospělých a na jejich následnou péči. Během večera vystoupí Tereza Mašková, Pavel Calta, Eliška Strnadová a další. Moderátorem večera bude Petr Holík. 

V neděli na snídani rozhodně nespěcháte? Tak povyšte snídaní ještě na vyšší úroveň a zajděte si na brunch do nové otevřené kavárny Kafe v rozkladu, kterou najdete na ulici Veselá. 

Štítky Tipy na týden, kultura, koncert, víno, guláš, slavnost, Brno, kavárna, Vladimir 518, Roxy, Petr Holík, Tereza Mašková, Londýn, Líšeň

TIPY NA TÝDEN: Slavnosti vína, Guláš fest, párty v šalině, kabaret a koncert pro dobrou věc  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.