Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Septemberfest, narozeniny Metro Music Baru, Sweet Dream Fest a oslavy Staré Pekárny

Koho taky zaskočilo sychravé počasí? Já na ně rozhodně nejsem připravena. Takže buď s ním můžeme bojovat a zahřát se při tanci na koncertu nebo se tomu poddat a odnést si domů dortíky ze Svoboďáku a zachumlat se do deky. Co si vyberete vy?

Stará Pekárna slaví dvacáté narozeniny. Jako dárek si připravila sérii koncertů, které zde budou od středy 11. až do 29. září. Zahrají zde vybrané kapely, které měly během těchto dvaceti let koncert v brněnském klubu. Například Laura a její tygři, Květy, Ty Syčáci a další.

Ve středu 11. září bude mít Tomáš Klus koncert v divadle Husa na provázku u příležitosti 15. narozenin DEBRA ČR. Tato organizace už 15 let pomáhá lidem s nemocí motýlích křídel neboli EB.

Narozeniny má i další brněnský podnik. 11. narozeniny Metro Music Baru oslaví klub koncertem kapely Lake Malawi ve středu 11. září. Jako support vystoupí kapela z Nizozemska, Ciao Lucifer. A na závěr večera zahraje DJ Schafff.

Každá tradice někde na počázku musela zapustit kořeny a každá akce jednou byla poprvé. Pivovarská na Mendláku letos uspořádá první ročník akce s názvem Septemberfest, kde se dočkáte ochutnávky různých druhů piv i dobrého jídla a hudba taky nebude chybět. 

Další ročník SWEET DREAM FEST je tady! Opět se můžete těšit na množství různých druhů sladkých dobrot z Brna i okolí. Sladkosti si můžete vychutnat v neděli 15. září na náměstí Svobody v Brně. Plavková sezóna už stejně bude pasé, tak můžete pomalu rýsovat vánočního svetru.

Štítky Tipy na týden, kultura, koncert, narozeniny, hudební skupina, slavnost, Tomáš Klus, DEBRA ČR, z.ú., Brno, Nizozemsko, Lucifer, jezero Malawi

TIPY NA TÝDEN: Septemberfest, narozeniny Metro Music Baru, Sweet Dream Fest a oslavy Staré Pekárny  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.