Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Letní kina, patnácté narozeniny minipivovaru, jóga nebo blešák s dobrou karmou

Léto je v plném proudu a večery lákají na venkovní posezení s chladivým nápojem. Tento víkend je převážně ve znamení letních kin, pikniků a piva. Vybrali jste, kam vyrazíte?

Sobotní nákupy můžete završit také na každý měsíc pořádaném bleším trhu Dobrá Karma.  V Tržici na Zelném trhu se představí nespočet prodejců, kteří nabídnou již nepotřebné věci i vlastní výrobky. Za hezkou cenu si tak můžete pořídit fajn věci do bytu, na své si přijdou i sběratelé. 

V sobotu končí druhý festivalový týden u Vaňkovky, který s sebou opět přinese dopolední jógu s Nikol. Krom toho však ve večerním kině pod širým nebem nabídne kultovní snímek Pelíšky, který snad ani nemusíme představovat. Vodečku Staličnaju nedoporučujeme, ale na zvlažení hrdla se jistě k filmu bude hodit drink z přilehlých pojízdných barů nebo vychlazená dvanáctka od Pivo Pivo. 

Letní kino nabízí také kino Scala na nádvoří Moravské galerie. Víkendový Scalní Letňák představí hned dva filmy. Hvězdou sobotního promítání se stane česká komedie Ženy v běhu od Martina Horského. 

V neděli se na plátno u Morgalu dostane loňská pecka BlacKkKlansman. Černá komedie se odehrává v sedmdesátých letech v americe a vypráví příběh podle skutečné události, kdy se Ron Stallworth, afroamerický policista, dokázal infiltrovat do Ku-klux-klanu.

Brunch 'n 'Park: Piknik v parku na Kraváku je nový projekt Filtru, který propojuje chillování v brněnských parcích s kvalitní hudební produkcí a dobrým jídlem a pitím. Máte snad lepší program na neděli 7. července, než relaxovat v parku na Kraví hoře? A když bude počasí přát až moc, tak si můžete odskočit na blízké koupaliště.

Narozeniny se vždycky mají oslavit, obzvlášť, když se jedná o narozeniny pivovaru! Brněnský minipivovar Richard už by letos dostal občanku, slaví krásné polokulatiny – 15 let pivovaru. Pořadatelé si pro návštěvníky přichystali bohatý kulturní program včetně exkurze pivovaru. Nedělní odpoledne si tak můžete i s dětmi užít v chládku u chlazených nápojů.

Autoři | Foto TIC Brno

Štítky pivovar, letní kino, jóga, blešák, Polívka, nápoj, minipivovar, Vaňkovka, karma, narozeniny, Ron Stallworth, Martin Horský, Pelíšky, Zelný trh (Brno)

TIPY NA VÍKEND: Letní kina, patnácté narozeniny minipivovaru, jóga nebo blešák s dobrou karmou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.