Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Koncert pro Klimakemp, Minifestival brněnských pivovarů, Kamenka open, City Piknik a festival vína

Tento týden budou teploty trošku mírnější, tak vás mohu alespoň lákat i na akce, kde není klimatizace. Užijte si dlouhé teplé podvečery na venkovních koncertech, se skleničkou dobrého vína nebo vychlazeným pivem a v pátek 21. června dokonce i nejdelší den.

Hudební pikniky Hitrádia City Brno jsou zpět! První letošní City Piknik proběhne ve středu 19. června v parku na Kraví hoře a vystoupí na něm Marek Ztracený a Sebastian. Během koncertů si můžete v pohodě na dece nebo v plážovém lehátku vychutnávat pivo z brněnských pivnic a pivovarů, drinky a spoustu dobrého jídla.

Ve čtvrtek 20. června pořádá občanské hnutí Limity jsme my už třetí Klimakemp, na jeho podporu zahrají Midi Lidi a speciální host Agata Kristi Vtoroj Front na nádvoří Domu pánů z Kunštátu, poté bude akce pokračovat afterparty v podzemí kavárny Trojka.

Multižánrová kapela Wohnout, známá svou hravostí a hitem Svaz českých bohémů, vystoupí na hradu Špilberk v pátek 21. června.

Kamenka open už podesáté! Je to tak, tato oblíbená akce má už tyto kulatiny. Od pátku 21. do neděle 23. bude v Kamenné čtvrti pořádně živo. V pátek bude filmový, sobota hudební a neděle divadelní.

Ochutnejte stovky vín z České republiky a Slovenska na unikátním festivalu Zlatý pohár. V pátek 21. a v sobotu 22. června ožije Zelný trh tradicemi, kulturou a hlavně vínem.

A taky trošku pivem. Souběžně bude na Zelňáku od pátku 21. do neděle 23. června Minifestival brněnských pivovarů.

Divadlo Bolka Polívky je hned na Jakubském náměstí. Přijďte v sobotu 22. června na jejich akci s názvem Jakubák open, kde lákají na happening a turnaj ve stolních kuličkách na Jakubském náměstí aneb "Neboj se a cvrnkni si".

Oblíbená brněnská G'oldies: 80's & 90 hits party roztancuje Sono centrum v sobotu 22. června.

 

Autoři | Foto Petr Olša

Štítky Tipy na týden, kultura, víno, pivovar, pivo, Kamenka, festival, koncert, Marek Ztracený, Brno, Bolek Polívka, Wohnout, Kraví hora, Jakubské náměstí (Brno)

TIPY NA TÝDEN: Koncert pro Klimakemp, Minifestival brněnských pivovarů, Kamenka open, City Piknik a festival vína  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.