Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Z kopca do kopca, máj na Kamence, majálesový průvod a pálení čarodějnic

Květen je měsíc lásky, slunných podvečerů a v Brně především hudby. Pokud neoceníte romantický první máj, tak vás potěší alespoň volný den a sbírání energie na největší květnovou událost, která nás čeká v sobotu.

Zažijte skutečnou čarodějnickou atmosféru v úterý 30. dubna v Sono Centru! Pamatujete si podzimní Halloween Madness? Tak tento týden na tuto úspěšnou party naváže její čarodějnická verze.

Preferujte spíš starší hity? V úterý 30. dubna si přijďte na Flédu, čeká nás party ve stylu 80's & 90's! Ve středu je státní svátek, takže se bude tančit až do rána.

Po roce k nám opět přichází onen slavný 1. máj, lásky čas nebo taky svátek práce. Přijďte strávit tento májový den na Kamenku, do Duck Baru a jeho přilehlého okolí. Udělejte si procházku mezi domečky, ochutnejte od všeho trochu, občerstvěte se nápojem, projděte se mezi stánky s rozličným sortimentem, zaposlouchejte se do hudebního doprovodu, pokláboste s kýmkoliv. To zní dobře, ne?

Květen, první máj, lásky čas, a především čas na brněnský Majáles! Po roce se v sobotu 4. května opět rozezpívá celé Brno v Majálesovém průvodu. Po cestě ze Svoboďáku na BVV ti naservírují hudbu skvělé kapely, jako Jelen, Mirai, Mydy Rabycad, Marek Ztracený a Rybičky 48, které pojedou na alegorických vozech.Po průvodu bude následovat legendární oslava jara, majálesový průvod, volba Krále, Královny, Prince a Princezny Majáles, koncerty kapel na Brněnském výstavišti.

A na závěr mám tady tip na víkendový výlet. Vinaři Vrbice otevřou v sobotu 4. května své vinné sklepy návštěvníkům při pravidelné akci s názvem Z kopca do kopca. Čeká vás asi 20 otevřených sklepů, závody na koloběžkách a večerní program v podobě posezení u cimbálu.

Autoři | Foto Petr Olša

Štítky tipy na týden, Svátek práce, Kamenka, láska, Brno, Halloween, čarodějnice, Marek Ztracený, majáles, hudba, Fléda, Rybičky 48, Mirai

TIPY NA TÝDEN: Z kopca do kopca, máj na Kamence, majálesový průvod a pálení čarodějnic  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.