Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

SOUTĚŽ: Flédu roztančí balkánské rytmy oblíbeného dua Malalata. Pro soutěžící máme lístky zdarma

Jaru je potřeba zatancovat, aby dorazilo co nejdřív. A tak se oblíbený Balkan Bashavel v pátek 8. března vrací na Flédu. Jaro je také synonymum radosti. Duo Malalata DJs se rozhodlo potěšit dva z vás a do soutěže věnovat 2x2 lístky na Balkan Bashavel.

Tentokrát bude Balkan Bashavel na Flédě o něco pestřejší. Od samého počátku je kromě balkan beats a gypsy music součástí této bláznivé party i reggae, rozhodli se mu dát tentokrát výjimečně více prostoru. Večer se tak můžete těšit i na kapelu Medial Banana a Dr. Teslu.

MALALATA je už 12 let synonymem pro jedinečnou fúzi balkan beats, gypsy music, cumbie a reggae. Každé vystoupení tohoto DJského dua je nespoutanou show plnou nakažlivé energie a 100% nasazení. Pod jeho taktovkou pulzovaly nejen kluby po celé Evropě, ale i vzdálené Japonsko a Mexiko. Duo předvedlo svou show i na festivalech Pohoda, Grape, Uprising či na jednom pódiu s esy jako Parov Stelar Band, Goran Bregović a Fanfare Ciocarlia.

Šestičlenná reggae kapela Medial Banana letos slaví 10 let na hudební scéně. Za tu dobu se z bratislavské partičky stala jedna z nejoblíbenějších slovenských kapel a stálice velkých pódií i festivalů jako Sziget, Pohoda, Mighty Sounds či Uprising. Medial Banana právě po dvou studiových albech pracují na svém třetím kousku, tak se necháme překvapit, jestli nám z něj naservírují nějakou tu ochutnávku.

Jeho tátou je Balkánec, mámou hudba světa, tetou zase gipsy, strýčkem klezmer, bratrem reggae a sestrou folklór. Takový je Dr. Tesla. On sám neví, čí je, ale ze všech si vzal to nejlepší, aby bavil lidi vybranými selekcemi. Stále skromný, avšak mezi svá top vystoupení bez mrknutí oka řadí party po koncertě Dubioza Kolektiv a chorvatský festival Goulash Disko.

Prostě tuhle párty si nemůžete nechat ujít.

Chcete na ni jít zadarmo?

Napište nám do pátku 8. března do 12 hodin do formuláře, proč právě vy chcete jít na Balkan Bashavel. Výherce kontaktujeme 8. března do 16 hodin emailem nebo přes telefon.

Soutěž o vstupenky na Malalata

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři | Foto Malalata

Štítky malalata, Fléda, soutěž, hudební skupina, festival, Tesla Motors, Goran Bregović, Parov Stelar, Pohoda, Sziget Festival, Evropa, Japonsko, Mighty Sounds

SOUTĚŽ: Flédu roztančí balkánské rytmy oblíbeného dua Malalata. Pro soutěžící máme lístky zdarma  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.