Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Párty v muzeu, Noc reklamožroutů, La Película a Alexander Rybak

Taky všechno odkládáte? Co takhle něco splnit tento týden? Konečně navštívit galerii, protože už nebude stejná nebo více poznat španělskou kulturu? Vyjít do společnosti a oprášit dovednosti z tanečních? Třeba takový studenti začátek semestru ani odložit nemohou, leda tak si ho zpříjemnit.

Študáci nachystejte se, nový semestr je opět tady! Ale má to jednu výhodu. V Sono centru bude v úterý 19. února tradiční party k zahájení semestru. Zvaní jsou studenti přítomní, minulí a od určitého věku i ti budoucí.

Alexander Rybak je norský zpěvák, houslista a skladatel běloruského původu. Absolutní vítěz Eurovision Song Contest v Moskvě a jeden z nejpopulárnějších skandinávských popových zpěváků a hudebníků. Na Flédě se představí ve středu 20. února spolu s fenomenální estonskou sopranistkou Elinou Neschayevou.

Hank z kapely Atmo Music vyráží na první turné ke svému novému albu Oceán. V brněnském klubu Eleven vystoupí ve středu 20. února.

Více než 5 hodin nejlepších reklam světa opět v Brně! Ve čtvrtek 21. února nás na Flédě čeká Noc reklamožroutů. V nejnovější kolekci je přes 300 reklam z více než 50 zemí světa. Je to výběr toho nejlepšího z minulých let, reklamy na známé i neznámé světové značky, reklamy se světovými celebritami i exotické spoty s neherci, reklamy originální, dramatické, vtipné i dojemné.

Jedinečný vhled do španělské kultury prostřednictvím filmového plátna bude v kinu Scala od čtvrtka 21. do soboty 23. února. Oblíbená filmová přehlídka La Película letos už po třinácté představí nejaktuálnější počiny španělské kinematografie i výjimečné snímky z filmové historie. Chybět nebudou ani nejvýraznější filmy zemí Latinské Ameriky.

Přijďte se rozloučit s Uměleckoprůmyslovým muzeem před jeho plánovanou rekonstrukcí!Jedinečná příležitost vidět a zažít muzeum v jeho stávající podobě bude na akci Closing Festival, který bude od pátku 22. do neděle 24. února.

V pátek 22. února bude na Semilasse Ekonomicko-správní fakulty Masarykovy univerzity v duchu plesu masek. Vítány budou jak škrabošky, tak i originální kostýmové variace.

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Tipy na týden, kultura, koncerty, muzeum, Alexander Rybak, reklama, Eurovision Song Contest, Moskva, ATMO music, Masarykova univerzita, Scala, Brno

TIPY NA TÝDEN: Párty v muzeu, Noc reklamožroutů, La Película a Alexander Rybak  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.