Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

TIPY NA SILVESTRA: Nadupaná Fléda, newyorské Mersey, oldschool Melodka, G'Oldies v Sonu a Basproof na Favále

Chlebíčky a televize vás na Silvestra nebaví a na exotickou dovolenou v zahraničí jste zase nestihli našetřit? Nebojte, myslím na vás a připravila jsem tipy, kam v Brně na Silvestra 2018.

Kde bývají nejlepší párty? Klasicky už na Flédě. Na Silvestr slibují nezapomenutelnou párty. Na stagi se objeví Mekki Martin, Under Pressure, Lahvisz & Cerevatov, Dj Saddan a JPJ.

V klubu Mersey se pro vás rozhodli uspořádat Silvestr, který se ponese v duchu legendárního newyorského klubu Studio 54!
Zatímco my nemůžeme v našich barech už ani kouřit, ve Studiu 54 bylo dovoleno vše. Nechte se překvapit, co ono “vše” bude znamenat pro silvestrovskou noc.

Každý si představuje ideální silvestr jinak. Někdo sedí doma v kruhu rodiny, někdo cestuje na horskou chatu, no a někteří vyrazí na Basproof na Favál. Speciálním hostem je Maďar Jade. Další hvězdou bude britské duo Mob Tactics a řecká legenda Disphonia. Samozřejmostí jsou i čeští DJs, kteří doplní tato jména.

Ani ve Vibe Clubu nezůstanou pozadu a taneční Silvestr je jistotou. Jako headliner vystoupí chorvatský Andrea Ljekaj, který letos dokonce opět dostal cenu za nejlepší remix roku.

Jaký bude program na Melodce? Rock, oldies, rock'n'roll, metal, punk, hardcore a dechovka až do rána! Tohle slibuje jejich Oldschool Silvestr.

Oldies párty v Sono centru patří k nejoblíbenějším akcím v Brně. Tak proč v duchu 80. a 90. let nevkročit i do roku 2019? Přesně to slibuje G'Oldies párty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky tipy na silvestr, silvestr, Mersey, Fléda, Brno

TIPY NA SILVESTRA: Nadupaná Fléda, newyorské Mersey, oldschool Melodka, G'Oldies v Sonu a Basproof na Favále  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.