Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Ventolin, Korben Dallas, Elán, Ben Cristovao, Futurum Food Fest a Ochutnej Afriku

Co zahřeje? Říká se že láska. Nebo taky svetr, tanec a teplá večeře. Svetr si musíte obstarat sami, na všechno ostatní je tu Brněnská Drbna a můj přehled. Přesná jako hodinky, jak se podle následujícího týdne patří!

Slovenská alternativní rocková kapela Korben Dallas vystoupí na Flédě s polským houslistou Adamem Bałdychem. V úterý 16. října v Brně tak završí své společné turné. Na koncertě budou k slyšení aranže korbenovských skladeb, hudební efekty Bałdychových houslí a baryton Juraje Benetina.

Britské duo Seafret, tedy Jack Sedman a Harry Draper, se vrací do České republiky. Své debutové album po více než roce dovezou do Brna, konkrétně se objeví ve čtvrtek 18. října ve Flédě.

Domácí DJ Ventolin doveze svou disco science i do brněnského Kabinetu múz, vystoupí tam ve čtvrtek 18. října společně s 1flfsoap.

Pátý ročník jediného veletrhu luxusních hodinek v České a Slovenské republice, Salon Exceptional Watches, se letos v pátek a v sobotu 19.–20. října v Uměleckoprůmyslovém muzeu. Přijďte se ponořit do světa časomír, potkat se s osobnostmi hodinářského světa, vyzkoušet si hodinky na Vaše zápěstí, vyslechnout si jedinečné přednášky a obdivovat ukázky hodinářské práce. Brno se na 2 dny stane centrem všech #watchlovers.

V pátek 19. a v sobotu 20. října vás na Futurum Food Festu čeká plno rozmanitých pokrmů z celého světa – od amerických hamburgerů a kanadských poutines, přes čínské knedlíčky a vietnamské rolky, až po indické kuřecí biryani nebo proslulou thajskou polévku tom yum. Milovníky asijské a orientální kuchyně potěší thajská jídla, nebo jihoindické speciality. Pro příznivce extrémnějších a méně tradičních chutí si Klub cestovatelů připraví sarančata na červeném víně a další hmyzí speciality.

A pokud vám budou chybět africké speciality, tak ty objevíte v sobotu 20. října v Tržnici na akci Ochutnej Ariku v Brně. Čerstvé ovoce přímo z Ugandy! A taky sušené na africkém slunci a grilované ve středu Brna!

Elán oslaví v roce 2018 padesát let od založení kapely a toto výročí oslaví československým turné, v rámci něhož se v sobotu 20. října 2018 zastaví brněnské Hale Rondo.

Hlavní událostí programu Bena Cristovao pro podzim 2015 je jeho turné, které by mělo po vizuální stránce i svou návštěvností pokořit to předchozí. Ben Cristovao opět zapojí skvělé muzikanty, chybět za mixážním pultem nebude ani jeho dlouholetý DJ a kamarád Abdu. Představí se také skvělí hosté a light show bude v rukách těch nejlepších. Nadupanou show Bena Cristovao si užijete v sobotu 20. října od začátku až do jejího úplného konce!

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Tipy na týden, kultura, koncerty, Ben Cristovao, Afrika, hodinky, Brno, turné, Harry Draper, Česko, Fléda, Uměleckoprůmyslové muzeum v Brně, Slovensko, Uganda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Ventolin, Korben Dallas, Elán, Ben Cristovao, Futurum Food Fest a Ochutnej Afriku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.