Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Booka Shade, Vibes of Havana, slavnosti bylinek a Ukliďme Česko

Horké léto je definitivně za námi. V našich volnočasových radovánkách se tak pomalu přesuneme dovnitř, a jak je naším dobrým zvykem - parádně se najíme, napijeme a zatančíme!

Podzimní sezónu klubu Fléda odpálí taneční ohňostroj po berlínsku. Tech-housová stálice a jeden z nejoceňovanějších live-electro projektů Booka Shade přiveze v pátek na Flédu pořádnou nálož. 

Na sobotu 15. září připadá světový den úklidu. A jak ho jinak oslavit než prací? Dobrovolníci vyrazí do ulic po celém Brně. Přidat si můžete například od 9 hodin ráno na u Bílé hory. Dopoledne si pak na Moraváku můžete užít EKOden.

Kubánský festival Vibes of Havana dorazí 15. září i do brněnského prostoru Malá Amerika. V rámci něj se návštěvníci mohou těšit na rozmanitý program zahrnující koncerty interpretů jako N.O.H.A. nebo Kapitán Demo, zatančit si ale budou moct také salsu a bachatu. Součástí akce budou i autentické pokrmy, pravé kubánské drinky nebo party v režii Doris Martinez.

Park na Kraví hoře přivítá již po deváté největší akci věnovanou grilování čerstvých mořských ryb a darů moře. V sobotu 15. a v neděli 16. září budete mít možnost ochutnat pokrmy, které se ještě nikdy na slavnostech nepodávaly. Záplavu nejrůznějších chutí doplní bohatý doprovodný program, soutěže a spousta hudby.

Festival nemusíte mít spojený jen s nelibými vůněmi, o čemž vás přesvědčí Festival Aromaterapie & Bylinky. V neděli 16. budou v Otevřené zahradě připraveny přednášky, workshopy, aromajarmark, bylinková gastrozóna i program pro děti.

Ve dnech 14. až 16. září 2018 přivítá město Znojmo krále Jana Lucemburského, náměstí ožijí hudbou, tancem a rytířskými turnaji, noc prozáří stovky pochodní a víno poteče proudem. Nechystá se nic jiného než Znojemské historické vinobraní. Pokud jste minulý týden nestihli Mikulov, tak nyní máte ještě jednu možnost zavítat za vínem na jih Moravy.

Štítky tipy na víkend, booka shade, Fléda, uklidme česko, vibes of havana, Havana, Česko, slavnost, bylinky, Jan Lucemburský, Brno, N.O.H.A., Ered Nimrais, Malá Amerika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Booka Shade, Vibes of Havana, slavnosti bylinek a Ukliďme Česko  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.