Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Balkan Bashavel, mezinárodní folklor, uzavřená Jaselská a pochod za padnoucí podprsenku

Poslední prázdninový týden je před námi. Do Tuřan se vrací poslední turnusy dovolených, šaliny se začínají plnit a studenti na nádraží stojí frontu na vyřízení šalinkarty. Všichni se po létě vrací do Brna. A tomu jsou přizpůsobeny i akce v Brně, které jsou vskutku multižánrové.

Party za denního světla? Proč ne. Djské duo Malalata se zhostilo pořádání takovéto akce v Blokku ve čtvrtek 30. srpna. Tato dvojka pořádá v Brně oblíbený Balkan Bashavel, což je zárukou, že i tato akce bude stát za to. Protančete poslední prázdninové dny pod širým nebem, ideálně s drinkem v ruce.

Po loňském úspěšném letním hraní na Biskupském dvoře se Balet Národního divadla Brno letos připojí k souboru opery a společně symbolicky oblehnou od čtvrtku 30. do pondělí 3. srpna hrad Špilberk v rámci představení Letní BaLetní koktejl. Užijte si baletní představení i jinde než v divadle.

Mezinárodní folklorní festival se v Brně pravidelně koná na sklonku prázdnin. V centru Brna od čtvrtka 30. srpna do neděle 2. září budou představení folklórních souborů z Česka i zahraničí. Program je doplněn o tradiční řemeslný jarmark.

Závěr prázdnin, závěr festivalu Uprostřed i uzavření Jaselské – to vše nás čeká v sobotu 31. srpna. S tím posledním se alespoň pojí příjemné věci jako je divadlo, koncerty, street art workshopy, módní přehlídka, deskové hry, grilování a pouliční holičství v ulici Jaselská.

Pochoduje se dnes víceméně za všechno, tak proč ne za padnoucí podprsenku. Ano, je to tak. V pátek 31. srpna bude oficiální pochod za padnoucí podprsenku. Začíná se na Hybešově a průvod bude pokračovat přes Hlavní nádraží až na Českou. Dámy sice půjdou v podprsenkách, ale o exhibicionismus se nejedná. Cílem je upozornit na zdravotní potíže, které může způsobit nesprávná podprsenka.

V sobotu 1. srpna si můžete užít poslední prázdninovou sobotu v klubu Vibe, kde bude party pod širým nebem, na zahradě. Můžete čekat hudbu ve stylu RnB, elektronickou i rap.

 

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Brno, tipy, kultura, srpen, prázdniny, podprsenka, představení, folklór, Národní divadlo Brno, Česko, Špilberk, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Balkan Bashavel, mezinárodní folklor, uzavřená Jaselská a pochod za padnoucí podprsenku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.