Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tragická nehoda zastavila provoz na D2

Dopravní nehoda osobního automobilu a kamionu v sobotu v noci zastavila provoz na dálnici D2 na 33,6. km směrem na Brno. V osobním autě, ve kterém cestovalo šest lidí bohužel našla smrt jedna spolujezdkyně.

Hasičům byla událost ohlášena na tísňovou linku před desátou hodinou večerní. Na místo nehody hasiči vyslali profesionální jednotky ze stanice Břeclav, Hustopeče a Brno-Lidická.

Řidič osobního vozu VW Sharan narazil do jedoucího maďarského kamionu. "Po nárazu byla spolujezdkyně vymrštěna z vozidla a následně podlehla zraněním, která byla neslučitelná se životem," řekl mluvčí hasičů Petr Příkaský.

Jednotky hned po příjezdu začaly oživovat dva cestující. Zajistily místo nehody proti vzniku požáru a zamezily úniku provozních kapalin. Cestující nebylo nutné vyprostit, byli již mimo vozidlo.

Celkem ve vozidle cestovalo šest osob, všichni cizí státní příslušníci. Zemřela čtyřicetiletá spolujezdkyně, dále ve voze cestovali muž a čtyři děti ve věku od patnácti do devatenácti let. Ty převezla záchranná služba k dalšímu ošetření do nemocnice.

Policisté odkláněli dopravu z dálnice ve směru na Brno na 41. km. Půl hodiny před půlnocí pak Policie ČR uvolnila provoz jedním pruhem a tím se dálnice uvolnila. Po dobu šetření zůstala nadále dálnice zcela uzavřena směrem na Brno a to až do čtvrté hodiny ranní.

Tragická nehoda zastavila provoz na D2

Neděle, 16. března 2014, 13:05

Tragická nehoda na D2, foto: HZS JMK
Tragická nehoda na D2, foto: HZS JMK

Štítky D2, dálnice, nehoda, Brno, Bratislava, osobní vůz, VW Sharan, úmrtí, zprávy, Břeclav, Volkswagen Sharan, Hustopeče, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda zastavila provoz na D2  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.