Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

V Brně dnes hořelo několik kamionů, škoda je osm milionů

Brněnští hasiči dnes dopoledne likvidovali rozsáhlý požár zaparkovaných kamionů v areálu celní správy v Brně-Slatině. Dvě kabiny kamionů shořely zcela, dalších pět kamionů je poškozených. Škoda je osm milionů korun. Příčina požáru zůstává v šetření, uvedl mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška.

Na místě nebyl nikdo zraněný. Kamiony stojí zaparkované vedle sebe. Zřejmě některý z nich začal hořet a odtud se požár šířil dál. Na místě zasahovalo osm hasičských jednotek.

Policie bude zjišťovat, zda k požáru došlo cizím zaviněním, technickou závadou či z jiného důvodu. Podobný případ řešila i v ulici Drobného. Vedle kontejneru na odpadky tam hořela i tři zaparkovaná osobní auta. Zahořením osobního automobilu Toyota, Škoda Favorit a Land Rover vznikla několikamilionová škoda.

"Vyšetřovatelé případu pracují  především s vyšetřovací verzí, že požár mohl být úmyslně založen," uvedl k požáru osobních aut brněnský policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Zdroj: HZS JMK

Štítky Brno, požár, Jaroslav Mikoška, automobil, Toyota, Land Rover, Škoda Favorit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně dnes hořelo několik kamionů, škoda je osm milionů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.