Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jednadvacetiletý mladík nezastavil na stopce a naboural, vedle sebe měl přitom těhotnou spolujezdkyni

V neděli odpoledne se na tzv. křižovatce smrti mezi Hodonínem a Ratíškovicemi střetla dvě osobní auta. Mladý řidič nedal přednost v jízdě a vjel do cesty projíždějícímu autu. Následný střet naštěstí nikoho nezranil. Jeho spolujezdkyně musela být však kvůli těhotenství odvezena na preventivní vyšetření. Škoda je 3OO tisíc korun.

Jednadvacetiletý řidič osobního vozidla Škoda Octavia jel od Ratíškovic a měl přes zmiňovanou křižovatku jet rovně směrem do Hodonína. Při vjezdu do křižovatky však nerespektoval dopravní značku STOP a nedal přednost v jízdě z levé strany přijíždějícímu osobnímu vozidlu VW Passat.

Řidička VW již neměla možnost střetu zabránit a tak v křižovatce došlo k bočnímu střetu obou vozidel. Obě zúčastněná vozidla po dopravní nehodě skončila ve směru jízdy na Břeclav za křižovatkou na pravé krajnici. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob, ale spolujezdkyně z vozidla Škoda Octavia v důsledku pokročilého těhotenství byla z místa odvezena sanitkou do nemocnice k preventivní prohlídce. Oba řidiči byli podle dechových zkoušek střízliví. Škoda na vozidlech byla vyčíslena na 300tisíc korun.

"Tohle riskování nakonec dopadlo dobře, ale ne vždy tomu tak musí být. Opatrnosti a předvídavosti na silnicích není nikdy dost," uzavřel na policejním webu mluvčí Petr Zámečník.

Zdroj: PČR

Štítky Hodonín, Ratíškovice, Škoda Octavia, Volkswagen, Volkswagen Passat, Břeclav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jednadvacetiletý mladík nezastavil na stopce a naboural, vedle sebe měl přitom těhotnou spolujezdkyni  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.