Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

VIDEO: Řidič autobusu vjel na přejezd na červenou a riskoval srážku s vlakem

Policie pátrá po řidiči zahraničního zájezdového autobusu, který vjel poslední den v roce na železniční přejezd v Moravském Písku v době, kdy blikala výstražná červená světla. Poté, co začaly padat závory, začal řidič autobusu couvat zpátky a ulomil jednu ze závor.

 

Vzápětí po vjezdu nezodpovědného řidiče na přejezd projeů po železniční trati mezinárodní vlak EC 104 z Vídně do Gdyně. Po projetí vlaku se všechny závory zvedly a řidič s autobusem plynule pokračoval v jízdě, aniž by celou událost nějak řešil. 

Jednalo se o modrý autobus s bílým nápisem v azbuce (překlad nápisu: PILIGRIM) na pravém boku. S největší pravděpodobností se jednalo o autobus mezinárodní poznávací značky Ukrajiny s registrační značkou začínající na písmeny BC. "Jakékoliv poznatky o tomto autobuse nebo jeho řidiči přijmou policisté na telefonu 974 633 260 nebo přímo na lince 158," uvedl na policejním webu mluvčí Petr Zámečník.

Zdroj: PČR JMK

Štítky Moravský Písek, Vídeň, Ukrajina, Gdyně, červená, řidič autobusu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Řidič autobusu vjel na přejezd na červenou a riskoval srážku s vlakem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.