Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Mladá motorkářka v Brně se čelně střetla s autobusem

Mladá motorkářka se dnes ráno v Brně v Ondrově ulici ve vysoké rychlosti čelně střetla s autobusem, záchranáři ji s vícečetnými středně těžkými zraněními převezli do dětské nemocnice. Řekla to mluvčí jihomoravské záchrany Hedvika Kropáčková.

Podle policie dechová zkouška řidičky neprokázala přítomnost alkoholu, nehodu policie vyšetřuje. Jak Kropáčková uvedla, řidička ještě nebyla plnoletá. Ve vysoké rychlosti předjížděla traktor a čelně se střetla s protijedoucím autobusem. "Řidičku to katapultovalo z motorky, když záchranáři přijeli na místo, byla při vědomí," uvedla mluvčí. Motorkářka utrpěla otřes mozku a vícečetná zranění středně těžkého charakteru.

"Policie nehodu šetří, ulice byla po nehodě uzavřena. Provoz už byl obnoven," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek. Podle něj mladá žena řídila v souladu se zákonem motorku o obsahu 125 kubických centimetrů.
   

Autoři

Štítky Brno, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá motorkářka v Brně se čelně střetla s autobusem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.