Počasí dnes24 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

D2 ve směru na Brno blokovala více než dvě hodiny nehoda pěti aut

Nehoda pěti vozidel po 11:00 na více než dvě hodiny uzavřela dálnici D2 ve směru na Brno na 33. kilometru. Policisté auta odkláněli na 41. kilometru u Podivína na souběžnou silnici druhé třídy, informovalo Ředitelství silnic a dálnic. Při nehodě nikdo nezemřel.

Zhruba o dvě hodiny dříve havaroval na 47. kilometru u Lanžhota směrem do Bratislavy kamion převážející prasata, auto leží mimo vozovku.

Při nehodě na 33. kilometru do sebe nejprve narazila dvě auta. "Posléze havarovala další tři," řekla mluvčí jihomoravské policie Petra Vedrová. Policisté dálnici znovu otevřeli kolem 13:30.

Kamion převážející desítky prasat se 9. července převrátil na 47. kilometru dálnice D2 u Lanžhota na Břeclavsku. Hasiči museli vyprostit zraněného řidiče a následně pochytat prasata, která se rozutekla po okolí. Pro ně pak vytvořili provizorní ohradu.

Na 47. kilometru hasiči vyprošťují kamion a zřídili provizorní ohradu pro prasata, která se pohybovala i ve vozovce. Podle fotoreportéra ČTK, který byl na místě, je v ohradě několik desítek prasat. Podobná nehoda se stala před necelým měsícem na Znojemsku, kde havaroval kamion, který vezl 180 prasat, z nichž 50 uhynulo.

Zdroj: ČTK

Štítky havárie, Brno, dálnice, Ředitelství silnic a dálnic, Podivín, Dálnice D2, Lanžhot, Bratislava, okres Břeclav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

D2 ve směru na Brno blokovala více než dvě hodiny nehoda pěti aut  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.