Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Čelní srážka dvou aut uzavřela silnici na Hodonínsku. Čtyři lidé se zranili

Čelní střet dvou osobních vozů dnes uzavřel silnici u Rohatce mezi Hodonínem a Sudoměřicemi. Vyžádal si čtyři zraněné, z nich dva těžce. Záchranná služba na místo vyslala i vrtulník. Řekli to mluvčí policie David Chaloupka a záchranné služby Michaela Bothová.

Nehoda se stala na silnici 55 krátce po třetí hodině. Záchranná služba k ní vyslala i vrtulník. „Na místě máme několik pozemních prostředků a také vrtulník, vzhledem k počtu použitých prostředků se za nás jedná o mimořádnou událost prvního stupně," uvedla odpoledne Bothová.

Záchranáři ošetřili čtyři lidi, dvě zranění byla těžká, jednoho z pacientů transportovali do Fakultní nemocnici Brno vrtulníkem, druhého do stejné nemocnice sanitkou. Do brněnské Úrazové nemocnice převezli pacienta k vyloučení vážného zranění, do hodonínské nemocnice pacienta se středně těžkým poraněním.

Policie nehodu vyšetřuje. Dopravu policie odklonila přes slovenskou Skalici, protože varianta přes Bzenec není vhodná kvůli opravě silnice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Se svolením ZZS JMK

Štítky nehoda, zranění, čelní střet, Hodonínsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čelní srážka dvou aut uzavřela silnici na Hodonínsku. Čtyři lidé se zranili  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.