Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

VIDEO: Muž se vyboural v centru Brna při honičce s policií. Vyhýbal se nástupu do vězení

Provoz v centru Brna v pondělí po jedné hodině odpolední ohrožoval šestatřicetiletý řidič bílého BMW, který se rozhodl ujet policejní hlídce. Šofér nerespektoval červenou na semaforech, ve vysoké rychlosti jezdil po tramvajovém pásu, narazil do policejního auta a nakonec se zastavil o semafor. Policisté zjistili, že muž se vyhýbal nástupu do vězení.

Řidiči při svém ujíždění podle policie bezprostředně ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu, narazil do policejního auta, nerespektoval červenou na křižovatkách a ve vysoké rychlosti jezdil po tramvajovém pásu.

„Po pěti minutách ujíždění na mokré vozovce skončilo pronásledování na ulici Dornych, kde šofér dostal smyk a havaroval do semaforu. Při následném pokusu o útěk byl zpacifikován. Šestatřicetiletý muž na místě odmítl test na alkohol i drogy,“ popsal mluvčí policie Petr Vala.

Řidič má navíc dva platné zákazy řízení a vyhýbal se nástupu do vězení. „Žádáme všechny, které řidič dnes svou jízdou ohrozil, aby se nám ozvali na lince 158,“ dodal Vala.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením PČR

Štítky ujíždění, policie, nehoda, pátrání, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž se vyboural v centru Brna při honičce s policií. Vyhýbal se nástupu do vězení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.