Počasí dnes29 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Na Břeclavsku vjel náklaďák do protisměru a smetl protijedoucí auto. Řidič osobáku nepřežil

Ve středu odpoledne došlo mezi Vranovicemi a Uherčicemi na Břeclavsku k tragické nehodě. Náklaďák přejel do protisměru a srazil se nejdříve s kamionem a poté s osobákem, jehož čtyřiačtyřicetiletý řidič zemřel. Policisté příčinu nehody vyšetřují.

Ve středu odpoledne došlo na silnici mezi obcemi Vranovice a Uherčice na Břeclavsku k tragické dopravní nehodě. Řidič náklaďáku přejel podle policistů ze zatím nezjištěných příčin do protisměru. Nejdříve se střetnul s dalším s kamionem, následně smetl osobní auto značky Volkswagen.

„Srážka měla pro šoféra osobního automobilu fatální následky. Čtyřiačtyřicetiletý muž na místě zemřel,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Účastníky nehody byly také dva osobáky, které byly poškozeny odraženým nákladním automobilem. Žádný z dalších účastníků nehody nebyl zraněn. Všichni řidiči měli negativní test na alkohol.

„Komunikace byla v průběhu vyšetřování neprůjezdná. Místo nehody mohli řidiči objíždět po okolních silnicích,“ doplnil Malášek.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky PČR, nehoda, úmrtí, Břeclavsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mira Glőckner

Za zbytečně zmařený život by měl být i přísný exemplární trest s doživotním zákazem řízení. Blbečci bez mozku s těmito kolosy jezdí kolikrát jak závodníci a vůbec nemyslí na to, co se může kdykoliv stát!

Čtvrtek, 25. července 2024, 15:52Odpovědět

Na Břeclavsku vjel náklaďák do protisměru a smetl protijedoucí auto. Řidič osobáku nepřežil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.