Počasí dnes33 °C, zítra23 °C
Neděle 30. června 2024  |  Svátek má Šárka
Bez reklam

VIDEO: U Vyškova se střetl kamion s autem. Pro zraněné letěl vrtulník

Ve čtvrtek okolo desáté hodiny večer se na Vyškovsku srazilo auto s kamionem. Na místě byli dva zranění, které do nemocnice transportoval vrtulník. Nehoda na několik hodin uzavřela silnici I/50 .

Ve čtvrtek okolo desáté hodiny večerní vyjížděly jednotky jihomoravských hasičů k vážné dopravní nehodě u Nesovic na Vyškovsku. Hlavní tah I/50 byl několik hodin uzavřený.

„K nahlášenému požáru osobního auta po dopravní nehodě vyslalo operační středisko tři hasičské jednotky. Po příjezdu hasiči zjistili, že se jedná o střet kamionu s osobním autem bez následného požáru,“ informovali hasiči na sociální síti Facebook.

Hasiči se okamžitě začali starat o dva zraněné muže, které nebylo nutné z osobního auta vyprošťovat. Následně asistovali posádkám záchranné služby s jejich ošetřením. U nehody přistál vrtulník jihomoravských záchranářů a silnice byla po celou dobu zásahu uzavřená. Policie zajišťovala odklon dopravy, hasiči pomohli záchranné službě s transportem pacienta na palubu vrtulníku.

„Po zadokumentování nehody uklidili silnici a poskytli součinnost asistenční službě při přípravě havarovaných vozidel k odtahu. Ve 2.33 hodin odjela poslední jednotka z místa události,“ doplnili hasiči.

Ohodnoť článek

Foto HZS JMK

Štítky HZS JMK, hasiči, nehoda, kamion, auto, Vyškovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: U Vyškova se střetl kamion s autem. Pro zraněné letěl vrtulník  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.