Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Žena při nákupu zaparkovala na chodníku. Strážníci díky tomu zjistili, že má zákaz řízení

Sedmatřicetiletá žena z Hodonína, která ve středu odpoledne usedla za volant s platným zákazem řízení, na sebe upozornila hloupým prohřeškem. Když šla na nákup, zaparkovala na chodníku v Horově ulici v místě, kde to zakazuje dopravní značka. Na základě toho ji začali prošetřovat strážníci.

Špatně parkujícího auta si všimli strážníci, kteří dopravní přestupek začali dokumentovat. K autu přišla za několik minut sama řidička, která hlídce řekla, že autem přijela. Navíc vysvětlila, že na chodníku zaparkovala, protože si šla nakoupit.

Strážníci ženě vysvětlili, že chodník je primárně určený pro chodce a vyzvali ji k předložení dokladů potřebných k řízení motorového vozidla.

„Řidička ochotně strážníkům podala občanský průkaz. Její evidenční karta strážníkům odhalila, že má platný zákaz řízení a blokaci řidičského oprávnění. Strážníci proto okamžitě přivolali republikové kolegy,“ uvedla mluvčí brněnské městské policie Jana Pokorná a doplnila, že policisté si ženu podezřelou ze spáchání trestného činu od strážníků převzali.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Frýdlant

Štítky parkování, chodník, zákaz řízení, řidička, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena při nákupu zaparkovala na chodníku. Strážníci díky tomu zjistili, že má zákaz řízení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.