Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Silničáři uzavřeli Nádražní ulici v Brně, aby opravili chodník. Stavba omezí pěší i řidiče

Do konce května musí chodci i řidiči počítat s omezením dopravy u brněnského hlavního nádraží. Silničáři dnes uzavřeli část Nádražní ulice, aby opravili chodníky na straně k Masarykově ulici.

Dnes začala oprava cesty a chodníků před brněnským hlavním nádražím, dělníci pracují na straně k Masarykově ulici. Uzavřená zůstane část chodníku v úseku mezi Masarykovou a Husovou ulicí. Uzavírka bude postupovat podle vývoje stavby, silničáři si práci rozdělili na menší úseky. Omezení potrvá tři a půl měsíce.

„Stavba nebude průjezdná od schodů z ulice Josefské na Benešovu u točny trolejbusů, až k Nádražní po křižovatku s Husovou. Žádáme proto řidiče, aby respektovali dopravní značení a nepokoušeli se stavbou projíždět,“ uvedl mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka.

FOTO: Kopeme za Brno

Řidiči musí respektovat zákaz odbočení vlevo z Nádražní ulice na Benešovu ulici ve směru od Nových sadů, výjimku mají pouze vozidla záchranných složek a strážníků, cyklisté, autobusy a dopravní obsluha.

Objízdná trasa pro řidiče jedoucí od nádražní budovy na Nově sady povede pod viaduktem na ulici Dornych a přes Úzkou ulici. Omezení se bude týkat také chodců, ti by ke svému pohybu měli využít zejména chodník na straně u pátého a šestého vlakového nástupiště, pošty a nádražní budovy.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Anna Pospíšilová

Štítky stavba, uzavírka, chodník, omezení, objížďka, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Eliška Kučerová

Bude otevřená optika?

Pondělí, 19. února 2024, 16:52Odpovědět

VIDEO: Silničáři uzavřeli Nádražní ulici v Brně, aby opravili chodník. Stavba omezí pěší i řidiče  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.