Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Muž bez řidičáku na pervitinu ujížděl policii. Skončil ve slepé uličce na zemi s rukama za zády

Sedmatřicetiletému řidiči na pervitinu se téměř podařilo zmizet policejní hlídce. Ujet před policisty se řidič rozhodl poté, když je se zastavovacím terčem uviděl u krajnice. Náskoku nejdřív využil dobře a hlídce z dohledu opravdu zmizel, ale policisté jej při krátké pátrací akci objevili v Bratčicích. Tam se před nimi ještě chvíli snažil ujet, ale vjel do slepé uličky a skončil s rukama za zády na zemi.

„Řidič na rozsvícené majáky zareagoval sešlápnutím plynového pedálu. Tentokrát se ale ze svobody radoval jen pár sekund. Po chvilce totiž zajel do slepé uličky, kde jej policisté ze speciální pořádkové jednotky bleskově zpacifikovali,“ popsal situaci policejní mluvčí Petr Vala.

Policisté zjistili, že zadržený muž, který nikdy nevlastnil řidičský průkaz, má hned několik platných zákazů řízení, ten poslední platí až do roku 2031.

„Orientační test na přítomnost návykových látek byl pozitivní na pervitin. Kontrolou navíc bylo zjištěno, že na ujíždějícím vozidle byly cizí registrační značky. Původ dalších několika nalezených registračních značek, které byly pečlivě uschovány uvnitř vozu, budou muset policisté ještě důkladně ověřit,“ uvedl mluvčí a doplnil, že zadržený řidič je podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pervitin, policie, značky, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž bez řidičáku na pervitinu ujížděl policii. Skončil ve slepé uličce na zemi s rukama za zády  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.