Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Řidiče ohrožovaly rampouchy visící z mostu. Strážníci je zlikvidovali teleskopickými obušky

Brněnští strážníci vyráželi k netradičnímu zásahu. Řidič, který projížděl ulicí Opuštěnou pod viaduktem směrem k autobusovému nádraží, zavolal městskou policii, protože uviděl několik rampouchů visících z mostu a dostal strach, že ty by při oteplení mohly ohrozit zdraví projíždějících posádek. Strážníci si s vzniklou situací poradili vskutku elegantně.

„O tom, že si strážníci dokážou poradit téměř v každé situaci, se mohli ve středu odpoledne přesvědčit řidiči v ulici Opuštěné,“ uvedla v tiskové zprávě mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Pod viadukt, kudy lidé jezdí k autobusovému nádraží, zavolal městskou policii všímavý řidič. Ten strážníky informoval o tom, že z mostu visí několik rampouchů, které by se podle něj mohly při oteplení uvolnit a spadnout na některé z projíždějících aut.

Uniformovaní členové brněnské městské policie si se situací poradili elegantně, na oteplení a tání nečekali a zakročili. „Strážníci po krátké chvíli pomocí teleskopických obušků všechna ledová tělesa odstranili,“ popsala mluvčí městské policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky rampouchy, zima, obušek, Brno

Řidiče ohrožovaly rampouchy visící z mostu. Strážníci je zlikvidovali teleskopickými obušky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.