Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Letící kus ledu rozbil čelní sklo auta a zranil řidičku v něm. Ta skončila v nemocnici

Policisté hledají svědky dopravní nehody, během které se zranila řidička osobního auta. Té do předního skla zničehonic vlétl kus ledu, který se nejspíš uvolnil z jiného vozidla, proletěl předním sklem a zranil ženu tak, že skončila v nemocnici. Nehoda se stala 8. ledna 2024 na silnici číslo 55 ve směru od Břeclavi na Hodonín v úseku u nájezdu na D2 ve směru na Bratislavu.

„Řidička osobního vozidla značky Hyundai I10 jela ve směru z Břeclavi na Hodonín a z protijedoucího nákladního vozidla s návěsem odlétl z návěsu kus zmrzlého ledu, který řidičce spadl na kapotu i do čelního skla, které led rozbil. Vlivem poškození čelního skla došlo k poranění řidičky, která byla na místě ošetřena a následně převezena do nemocnice,“ popsal průběh nehody policejní mluvčí Miroslav Měchura, který doplnil, že podle prvotních informací měl led odlétnout z plachty návěsu bílého náklaďáku.

Policisté apelují na řidiče, kteří místem v daném čase projížděli, aby se jim ozvali a pomohli tak s vyšetřováním nehody. „Policisté také uvítají záznamy z palubních kamer vozidel, které zachycují tuto dopravní nehodu,“ uvedl mluvčí.

Lidé mohou ke kontaktování policie využít tísňovou linku 158.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky led, auto, svědci, nehoda, zranění, Břeclavsko

Letící kus ledu rozbil čelní sklo auta a zranil řidičku v něm. Ta skončila v nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.