Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Mladík si krátil cestu chůzí tunelem pro šaliny. Musel se kvůli němu zastavit provoz

Bizarním důvodem k zastavení provozu v tramvajovém tunelu v Žabovřeské ulici byl návrat studenta na internát. Třiadvacetiletý mladík z Turecka se ve středu odpoledne rozhodl, že jeho cesta do postele bude rychlejší, když to vezme tunelem. Nedošlo mu však, že chodci do tunelu nesmí, a tak ho asi po sto metrech dostihli strážníci, kteří ho vyvedli ven.

Dispečer dopravního podniku kvůli chodci v tunelu okamžitě zastavil provoz tramvají v tunelu a přivolal na místo strážníky. Ti studenta našli asi sto metrů od vjezdu do tunelu.

„Bezpečně ho vyvedli a vysvětlili mu, že v místech, která nejsou určená pro veřejnost, nesmí na dráhu vstupovat,“ popsala mluvčí brněnské městské policie Jana Pokorná.

Hlídka městské policie studenta služebním autem přivezla k internátu, ale už cestou mu strážníci vysvětlili, že podezření o jeho spáchání přestupku dle zákona o drahách projedná správní orgán.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky provoz, šaliny, mladík, tunel, Brno

Mladík si krátil cestu chůzí tunelem pro šaliny. Musel se kvůli němu zastavit provoz  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.