Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Dálnice D2 je po několika hodinách průjezdná. Auta se srazila u opravovaného úseku

, aktualizováno 17. května 2023, 10:10

Dálnici D2 u hranic se Slovenskem uzavřela dnes ráno v obou směrech na pět hodin nehoda dvou nákladních a jednoho osobního auta, podařilo se ji znovu zprůjezdnit až po 9:00, uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek. Auta se srazila v místě, kde je doprava omezená a dálnice se opravuje.

Při nehodě se zranil jeden člověk, řekla ČTK mluvčí záchranné služby Michaela Bothová. Řidiči museli z dálnice sjíždět ve směru od Brna už na exitu 41 u Podivína, protože na 48. kilometru sjezd z D2 omezuje oprava vozovky. V opačném směru policisté odkláněli dopravu na Slovensku na exitu 5 Kúty.

Národní registr dopravních informací (NDIC) o uzavření dálnice informoval před 04:15. Jihomoravští hasiči z havarovaných aut nemuseli nikoho vyprošťovat, napsali na twitteru. Zraněného odváželi záchranáři. „S podezřením na těžké zranění jsme jej po ošetření převezli na urgentní příjem břeclavské nemocnice," řekla Bothová.

Nehoda v dopravním omezení na D2 na Břeclavsku se stala také minulý týden v pátek. Na 50. kilometru směrem na Slovensko se tehdy srazily tři kamiony, jeden člověk se lehce zranil.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky ŘSD, Dálnice D2, Kolony, Hranice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dálnice D2 je po několika hodinách průjezdná. Auta se srazila u opravovaného úseku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.