Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Kvůli havarijnímu stavu tramvajové trati se na víkend uzavře Kníničská. Omezení čeká motoristy i MHD

Havarijní stav tramvajových kolejí je příčinou uzavírky, která čeká brněnské motoristy o víkendu 12. až 13. prosince. Uzavře se část Kníničské ulice, tedy hlavního tahu ze Žabovřeské na Bystrc. Řidiče čeká omezení v blízkosti křižovatky s Veslařskou. Uzavře se pravý jízdní pruh ve směru na Bystrc. Pro jízdu rovně i pro odbočení na Jundrov bude sloužit levý (standardně odbočovací) pruh. Ve směru z Bystrce práce dopravu nijak neovlivní.

S výlukou musejí počítat i cestující městskou hromadnou dopravou. Tramvajová linka 1 pojede v úseku Nové sady – Vozovna Komín obousměrným odklonem ulicemi Husovou, Veveří, Minskou a Horovou.

„Z provozních důvodů budou spoje linky 3, které jsou běžně ukončeny v zastávce Vozovna Komín, ukončeny už v zastávce Rosického náměstí. V provozu bude náhradní autobusová doprava," uvedla Anna Dudková z tiskového střediska magistrátu.

Bližší informace o organizaci MHD najdete na webu Dopravního podniku města Brna.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Google Maps

Štítky kníničská, uzavření, Bystrc, komín, Jundrov, omezení, veslařská, tramvajová trať, oprava, městská hromadná doprava, Dopravní podnik města Brna, Veveří, Vozovna Komín, Rosického náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli havarijnímu stavu tramvajové trati se na víkend uzavře Kníničská. Omezení čeká motoristy i MHD  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.