Počasí dnes6 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Nehoda dvou dodávek zastavila hlavní tah Svitavy - Brno, jeden z řidičů skončil se středně těžkým zraněním v nemocnici

Nehoda dodávek ve Stvolové na Blanensku dnes uzavřela hlavní tah Svitavy - Brno. Policie dopravu odklání obousměrně, vyplývá z webu Dopravniinfo.cz. Nehoda si vyžádala středně těžké zranění, zasahoval vrtulník, řekla ČTK mluvčí záchranné služby Michaela Bothová.

Nehoda na silnici 43 se stala kolem 9:00 ve směru na Rozhraní. Policie dopravu odklání ze směru od Svitav z Brněnce do Bělé nad Svitavou, dále Rohoznou, Svojanov a Letovice. Ze směru od Brna ji odklání z Letovic směrem na Moravskou Třebovou.

Záchranná služba po nehodě ošetřila muže středního věku, podle mluvčí šlo předběžně o středně těžké poranění. "Muže jsme ošetřili, poskytli jsme mu přednemocniční péči a letecky ho transportovali na urgentní příjem Fakultní nemocnice Brno-Bohunice," uvedla Bothová.

Podle Dity Holečkové, mluvčí policie Pardubického kraje, jejíž příslušníci nehodu vyšetřují, se dodávky srazily čelně. Příčina havárie zatím není jasná. V obou vozech cestovali jen řidiči. Muž, který byl převezen vrtulníkem, se narodil v roce 1966, druhý, jenž byl převezen sanitkou do nemocnice v Brně, v roce 1953. Dechová zkouška u něj vyloučila pití alkoholu.

Podle Holečkové by mohl být provoz na silnici obnoven v 12:00 až 13:00 alespoň kyvadlově.

Autoři | Foto zzs jmk

Štítky ČR, nehoda, zranění, Blanensko, 2.VERZE, FOTO, Brno, Svitava, nemocnice, policie, havárie, okres Blansko, Letovice, Brněnec, Rohozná, Bělá nad Svitavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda dvou dodávek zastavila hlavní tah Svitavy - Brno, jeden z řidičů skončil se středně těžkým zraněním v nemocnici  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.