Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

FOTO/VIDEO: Silnici pod Pisáreckými tunelem zalily v noci hektolitry vody

Prakticky na celou noc zastavilo provoz frekventovaného Pisáreckého tunelu prasklé vodovodní potrubí. Voda zalila silnici a brněnští strážníci tak kvůli bezpečnosti silnici raději uzavřeli.

Ohlášení o vodě vyvěrající ze silnice před Pisáreckým tunelem dostali strážníci okolo třetí hodiny ráno. U mimoúrovňové křižovatce Hlinky a došlo v tu dobu k masivní havárii potrubí a po silnici se valila voda po hektolitrech.

Následkem toho byl ve směru od Žabovřeské ulice do Bohunic a na Prahu tunel několik hodin uzavřený. Strážníci pomáhali řidičům zorientovat se v překvapivé situaci a spojili se s dispečinkem vodáren, aby na místo přijeli technici.

Strážníci byli pak na na místě až do sedmé hodiny ráno, kdy byl Pisárecký tunel opět zprůjezdněn v obou směrech a všemi pruhy. „Překážka v podobě díry na silnici je označená dopravními značkami. Žádáme řidiče, aby si značení ve vlastním zájmu pečlivě všímali. V opačném případě si mohou poškodit vozidlo nebo zkomplikovat dopravní situaci," vyzval mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky voda, únik, Pisárecký tunel, silnice, tunel, Praha, Brno-Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO/VIDEO: Silnici pod Pisáreckými tunelem zalily v noci hektolitry vody  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.