Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Řidič Peugeotu se pod viaduktem u Hlavního nádraží vydal do cesty pro tramvaje. Šalina auto promáčkla

Dnes o čtvrt na osm se další řidič rozhodl setkat se tváří v tvář s vozem MHD. S šalinou, která auto rozmáčkla, se střetl pod viaduktem u Hlavního nádraží. Z auta se i se spolujezdcem dostali přes kufr auta, vyvázli bez zranění.

Po nepříjemné nehodě auta a dvou šalin na Konečného náměstí se dnes opět nechal unést řidič osobního vozu a stejně jako řidič stříbrného auta se střetl s vozem MHD. Ve večerních hodinách si pravděpodobně řidič tmavého Peugeotu nevšiml, že cesta, na kterou zamířil, není pro auta, ale pouze pro tramvaje. 

Nepozornost řidiče i spolujezdce mohla stát život. V úzkém průjezdu se ve čtvrt na osm osobní auto setkalo s šalinou, která vozidlo přimáčkla. Podle slov jednoho ze svědků, který právě projížděl kolem linkou 49, se k řidiči i jeho spolujezdci nejprve vydali řidiči městské hromadné dopravy.

„V autě seděli řidič a spolujezdec, oba naštěstí vyvázli bez zranění. Podařilo se jim vylézt ze zadního prostoru přes kufr auta, kde jim pomáhali pánové dopravního podniku. Ti byli na místě jako první a po nich přijeli hasiči a policisté“ popsal svědek události Stanislav Čech. Auto z vozovky následně odtáhli přivolaní hasiči. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Stanislav Čech

Štítky nehoda, Brno, auto, šalina, nepozornost, Peugeot, městská hromadná doprava, Konečného náměstí, Stanislav Čech, hlavní nádraží

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Řidič Peugeotu se pod viaduktem u Hlavního nádraží vydal do cesty pro tramvaje. Šalina auto promáčkla  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.