Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Ryanair ruší leteckou linku z Brna do Berlína. Naposledy vyletí na konci března příštího roku

Ryanair začal lítat z Brna do Berlína letos v dubnu. Ačkoliv společnost prodávala letenky už na léto, tak překvapivě oznámili, že poslední let proběhne na konci března.

Linka do Milána a Londýna zůstává

Letecké spojení z Brna do Berlína společnost Ryanair zahájila letos v dubnu. Ačkoliv už prodávali letenky na příští prázdniny, tak teď překvapivě oznámili konec linky. Z brněnského letiště vyletí poslední letadlo do Berlína 28. března. „Tuto linku nebudeme od dubna 2020 již provozovat. Linky do Milána – Bergama a Londýna zůstávají," řekl pro zdopravy.cz mluvčí Ryanairu Denis Barabas.

Cena jednosměrné letenky do Berlína vyšla okolo tří set korun, proto se jednalo o jeden z nejlevnějších způsobu, jak se vydat k západním sousedům.

„Ztráta linky nás samozřejmě mrzí, ale nám i našim partnerům, především regionálním institucím, to jasně ukazuje, že musíme společně daleko více pracovat na obrazu našeho krásného města a kraje. Za nás, jako provozovatele letiště, pevně věříme, že se nám podaří, stejně jako se to letos podařilo s Berlínem, získat nové linky i v následujících letech," řekl zdopravy.cz mediální zástupce Letiště Brno Jakub Splavec.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Letiště Brno

Štítky Berlín, letecká linka, zrušení, Ryanair, Brno, Letiště Brno-Tuřany, Londýn, Milán, Bergamo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ryanair ruší leteckou linku z Brna do Berlína. Naposledy vyletí na konci března příštího roku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.