Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Nehoda kamionů ráno zablokovala D1 u Ostrovačic. Dálnice bude neprůjezdná delší dobu

Dopravní nehoda dvou kamionů u Ostrovačic na Brněnsku od 06:00 uzavřela dálnici D1 ve směru z Prahy na Brno. Kolize se obešla bez zranění, vyplývá z informací jihomoravské policie a hasičů. Dálnice D1 je zavřená mezi sjezdem 178 u Ostrovačic a exitem 182 u Kývalky. Podle policie bude zřejmě neprůjezdná delší dobu.

Autocisterna převážející asfalt se srazila s kamionem krátce před 06:00. Řidič jednoho z aut podle policejního mluvčího Bohumila Maláška zřejmě v mlze nedobrzdil a narazil do kamionu před sebou. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, orientační dechová zkouška na alkohol u řidičů byla negativní.

Asfalt převážený v havarované cisterně se na vozovku nevylil. Hasiči se ale musí vypořádat s únikem nafty, která se dostala do vodoteče u dálnice, sdělil ČTK mluvčí krajských hasičů Jaroslav Mikoška. „Na místo jsme zavolali i zástupce odboru životního prostředí," dodal.

Autoři | Foto HZS JMK

Štítky nehoda, d1, Ostrovačice, Dálnice D1, Praha, Brno, Kývalka, Brněnsko, Jaroslav Mikoška

FOTO: Nehoda kamionů ráno zablokovala D1 u Ostrovačic. Dálnice bude neprůjezdná delší dobu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.