Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Namol opilí mladíci se v Brně pokusili ukrást značku 'Pozor tramvaj', daleko ji nedonesli

Zajímavý úlovek z alkoholové jízdy městem chtěli uloupit v neděli odpoledne dva dvaadvacetiletí muži. Jejich pozornost zaujala dopravní značka „Pozor tramvaj“ . K jejich neštěstí si jich všiml kolemjdoucí a zavolal strážníky.

Mladíci se s utrženou značkou pod paží vydali ulicí U Pošty, pryč od kolejí. Nejen že svědek zavolal na linku 156, ale podezřelé chování mladíků si natočil.

Po krátké pátrací akci se přivolané hlídce strážníků podařilo nalézt oba muže i nedaleko odhozenou tabulku s výstrahou. Své chování se pokoušeli omluvit silnou opilostí, kterou potvrdila dechová zkouška.

Mladík, který se strážníky téměř nekomunikoval, nadýchal 3,44 promile. Jeho kamarádovi naměřil přístroj 2,89 promile. „Přivolaná státní policie muže ztotožnila a strážníci po zjištění škody případ předali správnímu orgánu kvůli podezření z majetkového přestupku," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda

Štítky dopravní značka, pozor tramvaj, mladíci, alkohol, strážníci, Brno

Namol opilí mladíci se v Brně pokusili ukrást značku 'Pozor tramvaj', daleko ji nedonesli  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.