Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Na D1 je překopnutý kabel. Dálnice se během odpoledne částečně uzavře

Oprava elektrického vedení omezí odpoledne provoz na dálnici D1 na Vysočině. Dálnice bude obousměrně uzavřená na 96. kilometru mezi Humpolcem a Větrným Jeníkovem asi hodinu v době od 14:00 do 16:00, oznámilo Národní dopravní informační centrum. Provoz bude odkláněn na 90. a 112. kilometru.

Na dálnici se očekává tvorba kolon. Provoz ve směru na Brno bude odkláněný na exitu 90 Humpolec. Ve směru na Prahu budou řidiči sjíždět na exitu 112 u Jihlavy.

Podle informací zákaznické linky společnosti E.ON je na dálnici nahlášena porucha - překopnutý kabel. Mezi 94. a 104 kilometrem se pracuje na zprovoznění zúženého úseku. Ředitelství silnic a dálnic zatím informace o způsobené poruše na vedení vysokého napětí nepotvrdilo.

Kvůli opravě elektrického vedení stála dálnice ve stejném úseku loni 19. srpna. Omezení provozu tehdy trvalo necelé dvě hodiny.

Autoři | Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda

Štítky dálnice, D1, oprava, porucha, provoz, omezení, kolona, Dálnice D1, Humpolec, Národní dopravní informační centrum, Kraj Vysočina, Větrný Jeníkov, E.ON, Ředitelství silnic a dálnic, Praha, Brno

Na D1 je překopnutý kabel. Dálnice se během odpoledne částečně uzavře  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.