Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na křižovatce Koliště a Milady Horákové nebudou od pondělí fungovat semafory

V pátek 16. listopadu končí výměna semaforů na křižovatce Koliště a Lidické ulice. Na místě pokračují už jen drobné dokončovací práce, které neomezují dopravu. Od pondělí 19. listopadu se výměna semaforů přesouvá na křižovatku Koliště a ulice Milady Horákové. Práce si vyžádají ruční řízení dopravy.

Výměnu semaforů vzhledem k délce trvání prací nešlo podle webu Kopeme z Brno stihnout během víkendu. Zároveň je nutné ji termínově sladit s dalšími pracemi na Kolišti. „Nebylo ji proto možné realizovat v jiném termínu," píše město v tiskové zprávě.

Menší dopravní omezení pokračují na křižovatce Cejlu, kde probíhá havarijní oprava kabelů E.Onu.Pro pěší je uzavřena část chodníku od křižovatky k domu s číslem popisným 53. Trasa pro ně je navržena po druhé straně Koliště a přes křižovatku s Křenovou ulicí. Podrobnou mapu nového řešení dopravní situace najdete zde.

Foto pixabay.com | Zdroj Kopeme za Brno

Štítky Koliště, milady horákové, semafory, Milada Horáková, Brno, Cejl

Na křižovatce Koliště a Milady Horákové nebudou od pondělí fungovat semafory  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.