Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidička s tříletým synem v autě dostala smyk a narazila do sloupu. Chlapečka zachránila dětská sedačka

O důležitosti dětské autosedačky se minulý týden ve středu nedobrovolně přesvědčila mladá žena na Vyškovsku. Řidička s tříletým chlapečkem v autě jela se svým Seatem nedaleko Křenovic a dostala smyk.

ladá žena za volantem seatu dostala smyk při průjezdu ostrou pravotočivou zatáčkou na mokré silnici. Auto pak sjelo mimo silnici a narazilo do sloupu veřejného osvětlení a plotu rodinného domu.

Záchranáři řidičku i jejího tříletého spolujezdce, který byl naštěstí umístěn v autosedačce, převezli s lehkými zraněními do nemocnice. K těžším zraněním nedošlo jen díky řádnému umístění do autosedačky. 

„Policisté zároveň upozorňují řidiče, aby přizpůsobili způsob a rychlost jízdy stavu komunikací a povětrnostním podmínkám. Hustý déšť nebo i mokrá vozovka po dešti zhoršují jízdní vlastnosti vozidel. Tato nehoda je také připomínkou, jak je důležité v automobilech používat zádržné systémy," uzavřela mluvčí policistů Alice Musilová.

 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky autosedačka, dítě, syn, nehoda, SEAT, okres Vyškov, Křenovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička s tříletým synem v autě dostala smyk a narazila do sloupu. Chlapečka zachránila dětská sedačka  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.