Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Černovická a Olomoucká se o víkendu částečně uzavřou kvůli opravě mostu, je v havarijním stavu

Brněnští řidiči musí o víkendu počítat s další uzavírkou. Kvůli rekonstrukci se uzavře most na Černovické ulici i s ulicí Olomouckou pod ním. V průběhu prací  se totiž zjistilo, že středové nosníky mostu jsou v havarijním stavu a je nutné je odstranit.

Provádět práce za plném provozu není bezpečné. Kvůli tomu se ulice krátkodobě o víkendu uzavřou.  Uzavírkou bude dotčena jedna z objízdných tras pro uzavřený Dornych. „Vzhledem k bezpečnosti řidičů a stavby nebylo možné najít jiné řešení," zaznělo v tiskové zprávě serveru Kopeme za Brno.

Ulice Černovická v prostoru mezi křižovatkou u autobazaru AAA Auto a mostem přes ulici Ostravskou bude uzavřena od půlnoci z pátku na sobotu 28.4., do neděle 29.4.2018 18:00 bude zcela uzavřena ulice Černovická .

Objízdná trasa bude vedena obousměrně po silnici I/50 ul. Ostravská, silnici II/374 ul. Bělohorská a silnici II/430 Olomoucká. Pro vozidla o hmotnosti nad 14t bude objízdná trasa vedena po místních komunikacích ul. Těžební, ul. Průmyslová, ul. Švédské valy, ul. Řipská a po silnici II/430 Olomoucká. Současně bude v uvedené době zcela uzavřena ulice Olomoucká v prostoru pod mostem.

Autoři | Foto Google Maps | Zdroj Kopeme za Brno

Štítky most, Černovická, Olomoucká uzavírka, rekonstrukce, silnice, AURES Holdings a.s., Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Černovická a Olomoucká se o víkendu částečně uzavřou kvůli opravě mostu, je v havarijním stavu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.