Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Číňané a Švýcaři představí Šťastný pohled na život. Na RegioJet Fest vystoupí objev roku Lenny

Festival Ignis Brunensis dnes pokračuje další ohňostrojovou show. Po nadupaném obotním díle z německé ohňostrojové produkce se nyní představí naši exotická spolupráce čínské a švýcarské společnosti. Společnost SUGYP SA oslní Brno s představením Šťastný pohled na život. O kulturní program před festivalem se dnes opět postará RegioJet Music Fest, na němž se během odpoledne a večera představí postupně Ukulele Orchestra, Los Perdidos, Sebastian a Lenny.

Brněnský festival se letos zařadí mezi největší ohňostrojné akce v Evropě i ve světě. Na festival přijíždí ohňostrůjci z Rakouska, Německa, společné týmy Švýcarska s Čínou, ohňostrůjci ze Španělska a jako vždy také dva domácí české týmy. O další soutěžní ohňostroj se dnes postarají ohňostrůjci ze Švýcarska a Číny.

Společnost SUGYP-IMPORT G.PORCHET byla založena v roce 1967. V roce 2007 společnost koupili bratři Jean-Pascal a Nicolas Guinand, jejichž velikou vášní byly ohňostroje. Společnost přejmenovali na SUGYP SA a postavili se do jejího čela. Společnost SUGYP se etablovala jako jednička mezi západošvýcarskými ohňostrojnými společnostmi. Pro brněnskou soutěž Švýcaři spojili síly s čínskými ohňostrůjci.

ŠŤASTNÝ POHLED NA ŽIVOT

Design: Nicolas Guinand - SUGYP

„Tato show je výsledkem spolupráce švýcarské scénografie zastoupené firmou Sugyp a špičkového čínského výrobce Wenhuamontain z Liuyangu. Jejich spolupráce dala vzniknout velkolepé show s jazzovou, rockovou i klasickou hudbou, radostnou a humornou atmosférou, která vás naladí k pozitivnímu pohledu na život," popsali show tvůrci.

RegioJet Music Fest dnes v záři mladých hvězd

Novinkou v Ignis Brunensis je letos hudební festival RegioJet Music Fest, který všem návštěvníkům na přehradě zpříjemní čekání na soutěžní ohňostroje. Programy budou už od odpoledních hodin probíhat pro posluchače a diváky s volným vstupem nad Rakoveckou pláží. V průběhu pěti ohňostrojných programových dnů vystoupí řada domácích hvězd.

Festival odstartoval dnes ve 16 hodin. Jako první vystoupí Ukulele Orchestra, hudebníky s malými nástroji vystřídají ve čtvrt na sedm Los Perdidos, poté nastoupí o půl osmé mladý oblíbený písničkář Sebastian, pět minut po deváté hrábne do strun objev roku Lenny. Podrobný harmonogram vystoupení najdete na stránkách festivalu.

Návštěvníci se na Rakovecké pláži můžou osvěžit u třiceti stánků s občerstvením. Po ohňostroji následuje afterparty.

Štítky RegioJet, festival, Ignis Brunensis, ohňostroj, Brno, Čína, Švýcarsko, Evropa, Německo, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Číňané a Švýcaři představí Šťastný pohled na život. Na RegioJet Fest vystoupí objev roku Lenny  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.