Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Řidička v Brně nezatáhla ručku. Autem zablokovala šalinu

Nepříjemné překvapení čekalo na řidičku v jihomoravské metropoli. Autem se vydala do městské části Brno-Žabovřesky, kde vůz odstavila na parkoviště a odešla. Zapomněla ale zatáhnout ruční brzdu, a červené vozidlo tak skončilo ve zdi protějšího domu. Předkem navíc blokovalo tramvajovou kolej, takže cestující v projíždějícím spoji museli čekat, než strážníci celou situaci vyřeší.

Zpoždění nabraly odpolední tramvajové linky v brněnské ulici Minská. V průjezdu šalinám bránilo prázdné auto, které bylo podivně postavené v kolejích. Když dispečer dopravního podniku přivolal hlídku městské policie, celá záhada se rozlouskla.

Žena, která vozem přijela, zaparkovala na přilehlém parkovišti, ale nevzpomněla si, že musí zatáhnout ruční brzdu či zařadit rychlostní stupeň. „Po krátké chvíli nezabrzděné auto sjelo z odstavné plochy a poté, co zadní částí narazilo do stěny protilehlého domu, zůstalo stát částečně na chodníku a přední částí ve vozovce,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná a dodala, že dopravní prostředek nikoho nezranil.

Ještě, než na místo dojela odtahovka, kterou zavolali strážníci, dostavila se k nehodě také sama pětačtyřicetiletá řidička. Hlídce pak potvrdila, že skutečně pochybila. Po přeparkování musela vše vysvětlit republikovým policistům, kteří si od strážců zákona případ převzali.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, MP Brno, strážníci, auto, tramvaj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička v Brně nezatáhla ručku. Autem zablokovala šalinu  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.