Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Seniorka zmateně bloudila Brnem. Na vodítku vedla kozu

PR článek

Úsloví, že Brno je vesnice, protože se tu skoro každý s každým zná, dostalo minulý týden nový rozměr. Centrem moravské metropole totiž prošla seniorka, která na vodítku vedla kozu. A my víme proč. Chcete to vědět taky? Tak čtěte dál.

Koza slyšící na jméno Eliška se minulý čtvrtek dostala do Brna poprvé. Prošla se po náměstí Svobody a pokračovala směrem k hlavnímu nádraží. Masarykova ulice se pro ni ukázala příliš hlučná, znervózňovaly ji zejména šaliny, proto si Eliška vynutila, že se na nádraží půjde klidnější Minoritskou a Josefskou.

Kudy Eliška se svou průvodkyní prošla, tam budila zaslouženou pozornost. Brňané, kteří byli v časných odpoledních hodinách v centru, se nad neobvyklým zjevem pozastavovali a mnozí ji fotili a natáčeli na své telefony. „Žiju v Brně přes padesát let a zažila jsem hodně bizarních výjevů, ale kozu na procházce teda ještě ne,“ svěřila se Jitka Dvořáková.

Další kroky bílého sudokopytníka vedly kolem hlavního nádraží pod viaduktem na ulici Dornych. Před Galerií Vaňkovka Eliška posvačila z místního trávníku a potom neochotně následovala svou „paničku“ do útrob brněnského nákupního centra. Tam je obě zachytila bezpečnostní kamera. Na záznamu je vidět, jak si paní od obsluhy místní kavárny Starbucks přebírá kelímek s kávou.

„Procházka s Eliškou po Brně byla sice plná zajímavostí, ale bylo to taky docela náročné. Cítila jsem se utahaně a říkala jsem si, že by mi káva prospěla, tak jsem si ji objednala přes aplikaci,“ popsala Alžběta Bezděková.

„Aplikaci JSEM VAŇKOVKA si můžete stáhnout do vašeho telefonu. Pokud to uděláte do 21. května a zaregistrujete se, můžete nejen sbírat body a vybírat odměny, ale hlavně se dostanete do slosování soutěže o kávu ve Starbucks na rok zdarma,“ informoval Tomáš Knop, ředitel Galerie Vaňkovka. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Vaňkovka, Nakupování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Kouba

Brno je zase druhý

Sobota, 20. května 2023, 23:36Odpovědět

Roland von Wagen

Jedná se o placené PR, ale na headline je to otagované jako zpráva. Vůbec vám nevadí, že lžete? Páteř netřeba, co?

Pondělí, 15. května 2023, 22:58Odpovědět

Seniorka zmateně bloudila Brnem. Na vodítku vedla kozu  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.