Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Brno přihlíželo dramatické bitvě. Pes vyzval na souboj koloběžkáře

Nečekaně napínavé odpoledne zažil koloběžkář v Brně. Při projížďce v jedné z židenických ulic na něj z branky vyběhlo a poté zaútočilo čtyřnohé zvířátko. Jezdec sice vyváznul jen s drobnými škrábanci, majitel psa s ním ale odmítal potyčku řešit. Po příjezdu městské policie se poškozenému nakonec omluvil a hlídce zaplatil pokutu.

Nevyžádanou pozornost na sebe v brněnské městské části Židenice upoutal dvaapadesátiletý muž na koloběžce. Z víkendové pohody vyrušil menšího psa, který hlídal rodinný dům, kolem něhož koloběžkář projížděl.

Naštvaný hafan se vyřítil z branky a po jezdci se ohnal. Napadený poté marně zkoušel incident vyřešit přímo s majitelem zvířete. Když byl jeho pokus neúspěšný, rozhodl se na pomoc zavolat brněnské strážníky.

„Muž měl na noze menší šrám, ale lékařské ošetření nevyžadoval. Hlídka tedy kontaktovala obyvatele domu, odkud pes vyběhl,“ okomentovala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivanová.

Poté, co čtyřiačtyřicetiletý pejskař potvrdil, že čtyřnohý tvor patří skutečně jemu, požádali ho strážci zákona o předložení o potvrzení očkování psa. „Staršímu muži se před hlídkou omluvil, vyměnil si s ním telefonní číslo a přislíbil, že s mazlíčkem půjde k veterináři,“ doplnila. Za porušení městské vyhlášky si od strážníků vysloužil pokutu.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brno, Židenice, MP Brno, strážníci, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno přihlíželo dramatické bitvě. Pes vyzval na souboj koloběžkáře  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.